Dit zijn onze Quartz dispensers.

Deze Quartz Handdoekdispenser is geschikt voor Multifold gevouwen en C fold gevouwen handdoekjes. Hygiënisch systeem. Besparend in gebruik.

Afmeting 377x282x125 mm

Deze Quartz compacte en traditionele toiletrolhouder is geschikt voor 2 toiletrollen. Deze dispenser kan in iedere sanitaire ruimte ingezet worden. Door de tweede rol is er altijd een reserverol voorradig. Tweede rol is alleen te gebruiken als de eerste rol is verbruikt. Geschikt voor alle traditionele merken toiletrollen. Als u de dispenser wil laten monteren vraag dan naar de voorwaarden.

Afmeting 218x330x145mm

Deze Quartz Zeepdispenser Bag-In-Box heeft een eenvoudig drukknop doseermechanisme. Bij deze Bag-In-Box krijgt u een gratis flacon voor in de dispenser. Zelf na te vullen met alle mogelijke zepen. Eenvoudig drukknop doseermechanisme.

Afmeting zeepdispenser: 269x125x115 mm

Toiletseatcleanerdispenser. De dispenser heeft een eenvoudig drukknopsysteem waardoor gedoseerd zeep wordt verbruikt. Iedere navulling is een nieuw doseersysteem waardoor dit systeem uitermate hygiënisch is.

Deze Quartz White luchtverfrisser is een in mat wit uitgevoerde digitaal eenvoudige instelbare luchtverfrisser. U heeft zelf de mogelijkheid om te bepalen hoe intens de ruimte wordt voorzien van de gewenste geur. Inclusief batterijen. Digitale eenvoudige programmeerbare luchtverfrisser met doeltreffende geurcontrole. U heeft zelf de mogelijkheid om te bepalen hoe intens de ruimte wordt voorzien van de gewenste geur. Instelbaar in 30/45 of 60 dagen. 3000 sprays per vulling.

Afmeting: 187x92x65mm