Pro

Verkrijgbaar in 1ltr, 12 x 1ltr (doos)

Interieurreiniger is een middel dat zeer universeel inzetbaar is op alle waterbestendige oppervlakten. Kan zowel voor natte- als spray reiniging ingezet worden. Speciale additieven zorgen voor een snelle en moeiteloze reiniging van vingertasten etc. van kunststoffen, metalen, gelakt hout en linoleum. Interieurreiniger droogt streeploos op. PH waarde is 8. VIB bladen op aanvraag.

Verkrijgbaar in 1ltr, 12 x 1ltr (doos)

Sanitairreiniger is geschikt voor de dagelijkse reiniging van het gehele toilet inclusief wasruimte, wanden en vloeren. Reinigt doeltreffend, verhoogt de hygiene en geeft een langdurige frisse geur. Kan zonder schade worden toegepast op elk waterbestendig oppervlak. Verwijdert huidvet, aanslag, kalk en zeepresten en reinigt glanzend en streeploos. Is een veilig en mild alkalisch reinigingsmiddel Kan tevens voor reiniging met een sproeiflacon ingezet worden PH waarde is 8 VIB bladen op aanvraag.

 

 

Verkrijgbaar in 750ml of 12 x 750ltr (doos)

Ontkalker is een ingedikt reinigingsmiddel voor periodiek verwijderen van kalkafzetting zodat de helft van de arbeidstijd bespaard wordt. Door de verdikte samenstelling worden werkzame stoffen, vooral op staande oppervlakten maximaal benut om de kalk af te breken. Is ideaal voor het ontkalken van betegelde en glazen wanden van badkamers, tegelwanden, badkuipen, toiletpotten, overig sanitair, zwembaden en sporthallen, autowasstraten etc.. Gebaseerd op fosforzuur. PH waarde is 1 VIB bladen op aanvraag.

Vloerreiniger is een laagschuimend reinigingsmiddel voor dagelijkse en periodieke reiniging van vrijwel alle vloeren. Is universeel toepasbaar op alle waterbestendige oppervlakten zoals marmer, linoleum, kunststof, tegels, gelakt en ongelakt hout en steenachtige materialen. Zeer aangenaam geparfumeerd. Verwijdert snel en moeiteloos alle vervuilingen. Bij toepassing in een schrob-zuigmachine is geen antischuim nodig. Droogt streeploos op. PH waarde is 9 VIB bladen op aanvraag.

Extra Fris is een effectieve reiniger voor het dagelijkse vloer, interieur- en sanitaironderhoud. Het is een uitstekende, zuinige reiniger die op alle afwasbare oppervlakten kan worden toegepast. Door de speciale samenstelling is Extra Fris veilig voor gebruik op kalkhoudende steensoorten, zoals marmer en terrazzo. Droogt streeploos op en is dankzij deze eigenschap buitengewoon geschikt voor het reinigen van spiegels, planchets en geverfde en kunststof oppervlakken. Is ook als sprayreiniger te verwerken. Extra sterk geparfumeerd, zeer aangename geur, geur blijft langere tijd aanwezig. Puur eventueel als luchtverfrisser te gebruiken (in sproeiflacon). PH waarde is 8 VIB bladen op aanvraag.

Pro Tropical is een extra sterk geparfumeerde reiniger voor het dagelijkse vloer, interieur- en sanitaironderhoud. Het is een uitstekende, zuinige reiniger die op alle afwasbare oppervlakten kan worden toegepast. Door de speciale samenstelling is Pro Tropical veilig voor gebruik op kalkhoudende steensoorten, zoals marmer en terrazzo. Droogt streeploos op en is dankzij deze eigenschap buitengewoon geschikt voor het reinigen van spiegels, planchets en geverfde en kunststof oppervlakken. Is ook als sprayreiniger te verwerken. Pro Tropical geparfumeerd, zeer aangename geur, geur blijft langere tijd aanwezig. Puur eventueel als luchtverfrisser te gebruiken (in sproeiflacon). PH waarde is 8 VIB bladen op aanvraag.

Ontvetter is een sterk alkalisch reinigingsmiddel en uitermate geschikt voor toepassing op sterk vervuilde oppervlakken. Ontvetter verwijdert de zware aanslag van roet, nicotine, kaarsen, uitlaatgassen, straatvuil, verkeersvuil, etc. Ontvetter is tevens geschikt voor het reinigen en ontvetten van vloeren en wanden, granolmuren, schoon metselwerk, kozijnen, motoren, machines, machineonderdelen, ovens, BBQ's, velgen, boten, tuinmeubelen, verwijderen van vlekken uit bekleding en stoffen.

Ontvetter tast staal, legeringen, aluminium en kunststoffen niet aan. PH-waarde is 13.

Verkrijgbaar in 1ltr, 12 x 1ltr (doos)

Tapijtreiniger is een laagschuimend synthetisch reinigingsmiddel voor het reinigen van watervast en kleurechte tapijten in combinatie met een sproei-extractie machine. Tapijtreiniger is een professioneel tapijtreinigingsmiddel geschikt voor alle soorten vloerbedekking en tapijten. Tapijtreiniger bevat snelwerkende reinigers voor een snelle en optimale vuilverwijdering. Het bevat tevens een acrylaat hars, die na het reinigen een beschermende 'film' achterlaat. Hierdoor krijgt het vuil minder snel kans om in de vezel te trekken. PH waarde is 11.

Pro Zeepfilm is een reiniging- en onderhoudsmiddel, dat na gebruik een beschermende film achterlaat. Pro Zeepfilm is geschikt voor reiniging van alle waterbetendige oppervlakken, zoals o.a. marmer, marmercomposiet, natuursteen, linoleum, verf en houtwerk. Pro Zeepfilm is aan te bevelen op vloeren welke vocht opnemen, waardoor de beschermende zeepfilm in de poriën optimaal zijn vuilafstotende werk kan doen. Pro Zeepfilm is laagschuimend. Tevens is Pro-Zeepfilm huidvriendelijk. PH waarde is 8.

Gebruiksaanwijzing
De dosering bij normale vervuiling is 1% (bv 50ml. op 5 liter water). Pro Zeepfilm kan zowel handmatig als in een schrobmachine verwerkt worden. Vervuilde vloeren dienen even ingeweekt te worden. Pro Zeepfilm hoeft niet nagespoeld te worden (uiteraard wel bij zware vervuiling)

Dit is een krachtige luchtverfrisser. Verdrijft onaangename geuren en laat langdurig een heerlijke geur achter. Effectief tegen een breed scala aan onaangename geuren zoals tabakslucht, urinelucht, etc.. Veel gebruikt voor het toilet. Kan in sproeiflacon gebruikt worden maar ook als toevoeging in bijvoorbeeld mopwater. VIB bladen op aanvraag.

Glas en Interieur Spray is een gebruiksklare reiniger voor het snel en streeploos reinigen van alle wasbare oppervlakken zoals tafels, bureaus, spiegels, separatieglas, alle kunststoffen, chroom etc.

Glas en Interieur Spray verwijdert aangekleefd vuil en vingertasten. Droogt streeploos op. Het product is zuinig in gebruik en ongeparfumeerd, dus ook geschikt voor gebruik in de omgeving van voedingsmiddelen. Glas en Interieur Spray reinigt ook zware aanslag zoals nicotine, roet, vet en atmosferische vervuilingen.

Gebruiksaanwijzing:
Spray het te behandelen oppervlak licht in, zo nodig even laten inwerken en met een schonen interieurdoek of poetspapier afnemen.

Verkrijgbaar in 1ltr, 12 x 1ltr (doos)

Sanitair Spray is een gebruiksklare hooggeconcentreerde sainitairreiniger. Door de unieke samenstelling van actieve stoffen wordt vuil goed, gemakkelijk en snel verwijderd. Sanitair Spray is 1 product voor multi inzetbaarheid.

Gebruiksaanwijzing:
Spray het te behandelen oppervlak licht in, zo nodig even laten inwerken en met een schonen sanitairdoek of poetspapier afnemen.

Ontvet Spray is een gebruiksklaar reinigingsmiddel en is breed inzetbaar op sterk vervuilde oppervlakken in bijvoorbeeld keukens en (machine)fabrieken. Het verwijdert olie en andere vettige aanslag zoals roet, nicotine, straat- en verkeersvuil, maar ook (motor)olie en smeer. Ontvet Spray tast staal, aluminium en kunststoffen niet aan. Bij gelakte oppervlakken eerst testen op een onopvallende plek en het product niet laten indrogen.

Gebruiksaanwijzing:
Het oppervlak insprayen met Ontvet Spray en enkele minuten laten inwerken. Niet laten indrogen! Vervolgens eventuele grove vervuiling afnemen met poetspapier en met borstel, spons of microvezeldoek en schoon water naspoelen. Bij verticale oppervlakken van beneden naar boven werken om streepvorming te voorkomen.

Deze microvezeldoeken 40x40cm nemen snel water, vet en stof op en reinigen doeltreffend zonder detergenten. Geschikt voor alle oppervlakten (gevernist, gelakt, glas, etc.). Laat geen sporen na en de doeken pluizen niet. Langdurige doeltreffendheid.

Pro Portiek is een effectieve reiniger met een sterk en lang nawerkend parfum. Pro Portiek bezit een sterke frisse geur, waardoor het uitermate geschikt is voor toepassing op o.a. portieken, trappenhuizen, tegelwerk, plavuizen, kattenbakken, hondenkennels etc. Pro Portiek is een onschadelijk neutraal product, dat in combinatie met andere reinigingsmiddelen zonder nadelige gevolgen kan worden gebruikt. Bij normale dosering laat Pro Portiek geen residu achter en blijven vloeren slipvrij. pH waarde is 8.

Pro Window is een neutraal alkalivrij reinigingsmiddel dat bijzonder geschikt is voor reiniging van ramen. Pro Window kan ook worden ingezet voor wanden, deuren, kozijnen, spiegels, tegelwerk etc. Laat geen strepen of vetsluier achter. De geleidbaarheid van raamwissers wordt optimaal geholpen, waardoor een streeploos resulstaat verkregen wordt. 

Gebruiksaanwijzing
Onverdund op de inwasser aanbrengen, of 10 à 15ml op 5 liter warm of koud water.

Extra Fris is een effectieve reiniger voor het dagelijkse vloer, interieur- en sanitaironderhoud. Het is een uitstekende, zuinige reiniger die op alle afwasbare oppervlakten kan worden toegepast. Door de speciale samenstelling is Extra Fris veilig voor gebruik op kalkhoudende steensoorten, zoals marmer en terrazzo. Droogt streeploos op en is dankzij deze eigenschap buitengewoon geschikt voor het reinigen van spiegels, planchets en geverfde en kunststof oppervlakken. Is ook als sprayreiniger te verwerken. Extra sterk geparfumeerd, zeer aangename geur, geur blijft langere tijd aanwezig. Puur eventueel als luchtverfrisser te gebruiken (in sproeiflacon). PH waarde is 8 VIB bladen op aanvraag.

Pro Krachtreiniger is een sterk alkalisch reinigingsmiddel en uitermate geschikt voor toepassing op sterk vervuilde oppervlakken. Krachtreiniger verwijdert de zware aanslag van roet, nicotine, kaarsen, uitlaatgassen, straatvuil, verkeersvuil, etc. Ontvetter is tevens geschikt voor het reinigen en ontvetten van vloeren en wanden, granolmuren, schoon metselwerk, kozijnen, motoren, machines, machineonderdelen, ovens, BBW's, velgen, boten, tuinmeubelen, verwijderen van vlekken uit bekleding en stoffen.

Krachtreiniger tast staal, legeringen, aluminium en kunststoffen niet aan. PH-waarde is 13.

Pro Stripper is een niet schuimend reinigingsmiddel voor het snel verwijderen van oude waslagen. Pro Stripper reinigt tevens moeiteloos sterk vervuilde oppervlakten zoals olie, vet, nicotineaanslag, etc. Pro Stripper heeft een niet corrosieve werking, waardoor het risico van corrosie op apparatuur en meubilair nihilo is. PH waarde is 13.

Pro Vloerwas Zijdeglans is een halfglanzende slijtvaste vloerwas op water/acrylbasis en geeft een zeer harde, slijtvaste en streeploze beschermlaag die zeer goed bestand is tegen intensief gebruik. Pro Vloerwas Zijdeglans is een soepele harde was, die bijzonder geschikt is voor eventueel onderhoud na behandeling met High-Speed machines tot 2000tpm. Het product is zeer geschikt voor onderhoud van linoleum, rubber, kunststof, marmervloeren etc. PH waarde is 8,5.

Pro Glansspoelmiddel is geschikt voor gebruik bij telescoopbewassing. Pro Glansspoelmiddel is een oppervlaktespanning verlagend middel, waardoor er een snellere droging plaatsvindt en de oppervlakten van de ramen streeploos en glanzen opdrogen. Ook zorgt Pro Glansspoelmiddel ervoor dat vogel- en spinnenpoep sneller oplossen.

Vaatwasmiddel Chloorvrij is een krachtig vloeibaar vaatwasmiddel, respectievelijk voor kleine en grotere afwasmachines, uitsluitend voor gebruik d.m.v. doseerapparatuur. Naast een groot reinigend vermogen voor vetten en eiwitten heeft Vaatwasmiddel Chloorvrij een effectieve werking om ieder probleem op het gebied van koffie- en theeaanslag aan te kunnen. Er zijn metaal beschermende en kalkbindende bestanddelen in aanwezig. Het economische verbruik van Vaatwasmiddel Chloorhoudend is vooral bij bandmachines onovertroffen. PH waarde is 13

Gebruiksaanwijzing:
Volg de gebruiksaanwijzing van uw doseerapparatuur voor de juiste dosering.

Vaatwasmiddel Chloorhoudend is een krachtig vloeibaar vaatwasmiddel, respectievelijk voor kleine en grotere afwasmachines, uitsluitend voor gebruik d.m.v. doseerapparatuur. Naast een groot reinigend vermogen voor vetten en eiwitten heeft Vaatwasmiddel Chloorhoudend een effectieve werking om ieder probleem op het gebied van koffie- en theeaanslag aan te kunnen. Er zijn metaal beschermende en kalkbindende bestanddelen in aanwezig. Het economische verbruik van Vaatwasmiddel Chloorhoudend is vooral bij bandmachines onovertroffen. PH waarde is 13.5

Gebruiksaanwijzing:
Volg de gebruiksaanwijzing van uw doseerapparatuur voor de juiste dosering.

Pro Spoelglansmiddel is een krachtig naglansproduct. Het laat geen geur of smaak na en is absoluut veilig in het gebruik. Zo is de gebruikte kleurstof van levensmiddelenkwaliteit. De werking van Pro Spoelglansmiddel is zo effectief dat een uiterst geringe dosering wordt toegepast om droog en streeploos glanzend vaatwerk te krijgen. Het wordt enkele duizenden malen verdund bij het gebruik. PH waarde is 3.

Gebruiksaanwijzing:
Volg de gebruiksaanwijzing van uw apparatuur voor de juiste dosering.

Ontstopper is een zeer agressief zuur en reinigingsmiddel voor afvoeren van gootstenen, toiletten, spoelbakken, vetputten en riolen. Het product vernietigt snel alle organische an anorganische stoffen zoals haren, urinesteen, maandverband, tampons, vet, papier, keukenafval, koffiedik, dweiltjes, zeepresten enz. Tevens verwijdert Ontstopper roest- en kalksteenaanslag.

Niet geschikt voor toepassing op alle metalen en in metalen leidingen! Voor dit probleemoplossende product kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel gevolgschade aanvaarden. Lees voor het gebruik de veiligheidsaanbevelingen op de fles grondig.

Pro Micro d'Or is een geurvreter op basis van natuurlijke micro-organismen voor dagelijks gebruik. Pro Micro d'Or verdrijft permanent hinderlijke stank veroorzaakt door urine, omdat de micro-organismen van de geurstoffen afbreken door zich aan de kern van de vervuiling te hechten. Zodoende wordt de vervuiling geheel afgebroken. Pro Micro d'Or reinigt en is tevens voorzien van een prettige, frisse parfumering voor verfrissing van het behandelde object.

Gebruiksaanwijzing
Afhankelijk van de vervuiling 20 tot 40 milliliter per 10 liter water doseren. Bij extreme vervuiling eenmalig een piekdosering gebruiken.

Sale!

Pro Handzeep 5000ml Artikelnummer: SM1015

€ 14,95 € 14,05
Sale!

Pro Handzeep 5000ml Artikelnummer: SM1015

€ 14,95 € 14,05

Handzeep Lotion bestaat uit een combinatie van huidvriendelijke en reinigingsactieve grondstoffen. Handzeep Lotion is een fris geparfumeerde, milde handreiniger. Het product heeft een neutrale PH waarde vergelijkbaar met die van de huid. Handzeep Lotion is uitstekend geschikt voor kantoren, openbare gelegenheden, restaurants en andere plaatsen waar een licht geparfumeerde handreiniger gewenst is.

Gebruiksaanwijzing:
Geeft in combinatie met een zeepautomaat het beste resultaat. Met een beetje Hanzeep Lotion de handen wassen en daarna afspoelen.

Pro Gevelimpregneer WB (water-basis) maakt gevels, opgebouwd uit zand, cement en klei waterafstotend. Gevelimpregneer WB is gebaseerd op oligomeer siloxaan en silane en dient toegepast te worden op alle steenachtige, droge ondergronden. Deze impregneer is tevens geschikt voor het vuil- en waterafstotend maken van sierbestrating. Gevelimpregneer WB is een gebruiksklaar product en kan op reeds 3 dagen oud, eventueel licht vochtig voegwerk aangebracht worden. Het tast kunststoffen niet aan en komt maximaal tegemoet aan verwerker- en millieuveiligheid. Gevelimpregneer WB heeft een hoog indringend vermogen, is reukloos en is onverdund inzetbaar.

Een Pro Gevelimpregneer WB behandeling is ten minste 10 jaar duurzaam.

Gebruiksaanwijzing
Voor een duurzaam waterdicht resultaat neemt u de volgende 7 stappen:
1. Renoveer de ondergrond: voegwerk en scheuren herstellen.
2. Verwijder alle lossen delen.
3. Reinig bij voorkeur enkele dagen voor de behandeling de ondergrond (vetvrij maken).
4. Beoordeel de ondergrond op aanwezig vocht, het impregneermiddel dient goed opgenomen te worden met een minimaal verbruik van 0,5 liter M2.
5. Tref voorzorg maatregelen om spatten op kunststoffen, bestrating, bitumen en glas te vermijden.
6. Bij eventuele gemorste spatten direct reinigen met een geschikt middel.
7. Breng middels de vloeimethode (met een drukspuit) onder lage druk bij een temperatuur boven 4 graden C de vloeistof aan op de gevel. Indien het verbruik lager is dan 0,5 liter per M2, dient er een 2e behandeling ”nat in nat” uitgevoerd te worden.

Gevelimpregneer WB is in enkele uren slagregenvast, daarom niet in de regen verwerken. Reinig gereedschappen met water/ontvetter. (PC:GIWB)