Alles over luchtverfrissers

Niemand wil een stinkend toilet. Daarom zijn luchtverfrissers essentieel op een toilet. Variatie is net zo belangrijk, anders wen je aan een geur. Onze luchtverfrissers kunnen we zo instellen dat we ze kunnen laten werken als er mensen aanwezig zijn en uit staat als er niemand meer aanwezig is. Ook de sterke van de geur kunnen we aanpassen zodat er niemand flauw valt van de geur.

Deze Quartz White luchtverfrisser is een in mat wit uitgevoerde digitaal eenvoudige instelbare luchtverfrisser. U heeft zelf de mogelijkheid om te bepalen hoe intens de ruimte wordt voorzien van de gewenste geur. Inclusief batterijen. Digitale eenvoudige programmeerbare luchtverfrisser met doeltreffende geurcontrole. U heeft zelf de mogelijkheid om te bepalen hoe intens de ruimte wordt voorzien van de gewenste geur. Instelbaar in 30/45 of 60 dagen. 3000 sprays per vulling.

Afmeting: 187x92x65mm

Dit Pearl Luchtverfrisser systeem is inclusief batterijen. Digitaal programmeerbare luchtverfrisser met doeltreffende geurcontrole. Op een constante en doorlopende wijze wordt gedurende 30/60 dagen een parfum vrijgelaten en neutraliseert onaangename geurtjes. Levensduur batterijen 18 maanden, 2 x type C; Afmeting 170x80x60 mm

De luchtverfrisser Microburst 3000 Refills bevat 2 stuks van elk van de volgende geuren: Africa, Mediterranean, South America, Asia, Artic, Middle East. Op een constante en doorlopend wijze wordt gedurende een periode tot 90 dagen een parfum vrijgelaten dat onaangename geurtjes neutraliseert. Luchtverfrisser Microburst 3000 Refills 75ml, Assorti à 12 stuks. Een frisse, aangename geur die de hoge standaard van netheid en hygiëne verhoogt. Altijd vrij van onaangename geuren. De geurcontrolerende micro-moleculen verspreiden zich langer, verder en met een intenser parfum. Geur neutraliseert vernietigen de stankmoleculen en vergemakkelijken zo de langdurige werking van de parfums. Een compact en elegent design zorgt voor een verbeterd imago van het toilet. Een reële tijdsprogrammering plus doorlopende parfumverdeling zorgen voor een gebruiksvriendelijke sanitaire omgeving en een dagelijkse onderhoudscontrole, 365 dagen per jaar. Voor schone, veilige en comfortabele toiletten die in het belang werken van de gezondheid, het welzijn en uw zakelijke aangelegenheden. De technologie van Microburst levert meer parfum voor een meer doeltreffende geurcontrole.

Deze verschillende luchtverfrissers in de geuren Green Apple, Floral Delight, Exotic Fruit en Fresh Citrus hebben een lekkere frisse geur. Op een constante en doorlopend wijze wordt gedurende een periode tot 90 dagen een parfum vrijgelaten dat onaangename geurtjes neutraliseert.  Luchtverfrisser Aerosol in verschillende geuren (3 x 4 geuren) 100ml à 12 stuks. Op een constante en doorlopend wijze wordt gedurende een periode tot 90 dagen een parfum vrijgelaten dat onaangename geurtjes neutraliseert.  Een frisse, aangename geur die de hoge standaard van netheid en hygiëne verhoogt.  Altijd vrij van onaangename geuren:  De geurcontrolerende micro-moleculen verspreiden zich langer, verder en met een intenser parfum.  Geur neutraliseert vernietigen de stankmoleculen en vergemakkelijken zo de langdurige werking van de parfums. Een compact en elegant design zorgt voor een verbeterd imago van het toilet. Een reële tijdsprogrammering plus doorlopende parfumverdeling zorgen voor een gebruiksvriendelijke sanitaire omgeving en een dagelijkse onderhoudscontrole, 365 dagen per jaar.  Voor schone, veilige en comfortabele toiletten die in het belang werken van de gezondheid, het welzijn en uw zakelijke aangelegenheden.  De technologie van Microburst levert meer parfum voor een meer doeltreffende geurcontrole.