Bouw/onderhoud

Pro Krachtreiniger is een sterk alkalisch reinigingsmiddel en uitermate geschikt voor toepassing op sterk vervuilde oppervlakken. Krachtreiniger verwijdert de zware aanslag van roet, nicotine, kaarsen, uitlaatgassen, straatvuil, verkeersvuil, etc. Ontvetter is tevens geschikt voor het reinigen en ontvetten van vloeren en wanden, granolmuren, schoon metselwerk, kozijnen, motoren, machines, machineonderdelen, ovens, BBW's, velgen, boten, tuinmeubelen, verwijderen van vlekken uit bekleding en stoffen.

Krachtreiniger tast staal, legeringen, aluminium en kunststoffen niet aan. PH-waarde is 13.

Pro Gevelimpregneer WB (water-basis) maakt gevels, opgebouwd uit zand, cement en klei waterafstotend. Gevelimpregneer WB is gebaseerd op oligomeer siloxaan en silane en dient toegepast te worden op alle steenachtige, droge ondergronden. Deze impregneer is tevens geschikt voor het vuil- en waterafstotend maken van sierbestrating. Gevelimpregneer WB is een gebruiksklaar product en kan op reeds 3 dagen oud, eventueel licht vochtig voegwerk aangebracht worden. Het tast kunststoffen niet aan en komt maximaal tegemoet aan verwerker- en millieuveiligheid. Gevelimpregneer WB heeft een hoog indringend vermogen, is reukloos en is onverdund inzetbaar.

Een Pro Gevelimpregneer WB behandeling is ten minste 10 jaar duurzaam.

Gebruiksaanwijzing
Voor een duurzaam waterdicht resultaat neemt u de volgende 7 stappen:
1. Renoveer de ondergrond: voegwerk en scheuren herstellen.
2. Verwijder alle lossen delen.
3. Reinig bij voorkeur enkele dagen voor de behandeling de ondergrond (vetvrij maken).
4. Beoordeel de ondergrond op aanwezig vocht, het impregneermiddel dient goed opgenomen te worden met een minimaal verbruik van 0,5 liter M2.
5. Tref voorzorg maatregelen om spatten op kunststoffen, bestrating, bitumen en glas te vermijden.
6. Bij eventuele gemorste spatten direct reinigen met een geschikt middel.
7. Breng middels de vloeimethode (met een drukspuit) onder lage druk bij een temperatuur boven 4 graden C de vloeistof aan op de gevel. Indien het verbruik lager is dan 0,5 liter per M2, dient er een 2e behandeling ”nat in nat” uitgevoerd te worden.

Gevelimpregneer WB is in enkele uren slagregenvast, daarom niet in de regen verwerken. Reinig gereedschappen met water/ontvetter. (PC:GIWB)

Super krachtige ontkalker

  • Voor industriële en openbare ruimten.
  • Deze krachtige ontkalker is aanbevolen voor het verwijderen van kalkaanslag en vlekken in toiletten.
  • Een speciale combinatie van surfactanten en hydrochloorzuur
  • Sterk geconcentreerde zure reiniger voor het verwijderen van sterke kalkaanslag.

Werkelijk fantastisch reinigingsmiddel. Uitsluitend bedoeld voor gebruik door professionals. Detergent en ontvetter op basis van Citrus. Viro-Sol is geen gevaarlijk of geklasseerd product. Glazenwassers gebruiken Viro-Sol ook vaak in de emmer, ideaal bij poetsbeurten van kozijnen en portieken.

  • Krachtig, geconcentreerd, alkalisch additief voor hogedrukreinigers.
  • Laagschuimend voor het doeltreffend ontvetten.
  • Voor het verwijderen van hardnekkige verkeersfilm, vet en vuil. Ideaal voor het verwijderen van vetafzettingen in de machinekamer.
  • Gebruik Magnum Force Extra in de industrie voor het reinigen van alle installaties en apparatuur, vrachtwagens, tankers en als doeltreffende pre-MOT testreiniger op chassis en carrosserie. Magnum Force Extra laat geen vlekken achter en is geurloos.