Ontvetters

Ontvetter is een sterk alkalisch reinigingsmiddel en uitermate geschikt voor toepassing op sterk vervuilde oppervlakken. Ontvetter verwijdert de zware aanslag van roet, nicotine, kaarsen, uitlaatgassen, straatvuil, verkeersvuil, etc. Ontvetter is tevens geschikt voor het reinigen en ontvetten van vloeren en wanden, granolmuren, schoon metselwerk, kozijnen, motoren, machines, machineonderdelen, ovens, BBQ's, velgen, boten, tuinmeubelen, verwijderen van vlekken uit bekleding en stoffen.

Ontvetter tast staal, legeringen, aluminium en kunststoffen niet aan. PH-waarde is 13.

Pro Krachtreiniger is een sterk alkalisch reinigingsmiddel en uitermate geschikt voor toepassing op sterk vervuilde oppervlakken. Krachtreiniger verwijdert de zware aanslag van roet, nicotine, kaarsen, uitlaatgassen, straatvuil, verkeersvuil, etc. Ontvetter is tevens geschikt voor het reinigen en ontvetten van vloeren en wanden, granolmuren, schoon metselwerk, kozijnen, motoren, machines, machineonderdelen, ovens, BBW's, velgen, boten, tuinmeubelen, verwijderen van vlekken uit bekleding en stoffen.

Krachtreiniger tast staal, legeringen, aluminium en kunststoffen niet aan. PH-waarde is 13.

Ontvet Spray is een gebruiksklaar reinigingsmiddel en is breed inzetbaar op sterk vervuilde oppervlakken in bijvoorbeeld keukens en (machine)fabrieken. Het verwijdert olie en andere vettige aanslag zoals roet, nicotine, straat- en verkeersvuil, maar ook (motor)olie en smeer. Ontvet Spray tast staal, aluminium en kunststoffen niet aan. Bij gelakte oppervlakken eerst testen op een onopvallende plek en het product niet laten indrogen.

Gebruiksaanwijzing:
Het oppervlak insprayen met Ontvet Spray en enkele minuten laten inwerken. Niet laten indrogen! Vervolgens eventuele grove vervuiling afnemen met poetspapier en met borstel, spons of microvezeldoek en schoon water naspoelen. Bij verticale oppervlakken van beneden naar boven werken om streepvorming te voorkomen.

Werkelijk fantastisch reinigingsmiddel. Uitsluitend bedoeld voor gebruik door professionals. Detergent en ontvetter op basis van Citrus. Viro-Sol is geen gevaarlijk of geklasseerd product. Glazenwassers gebruiken Viro-Sol ook vaak in de emmer, ideaal bij poetsbeurten van kozijnen en portieken.

Werkelijk fantastisch reinigingsmiddel. Uitsluitend bedoeld voor gebruik door professionals. Detergent en ontvetter op basis van Citrus. Pro Citro-Sol is geen gevaarlijk of geklasseerd product. Glazenwassers gebruiken Pro Citro-Sol ook vaak in de emmer, ideaal bij poetsbeurten van kozijnen en portieken.

 

Pro Citro-Sol is ideaal voor het verwijderen van vuil, dieselolie, keukenolie, vetten, nicotinelagen, lichaamsvetten, minerale oliën, rubber, verkeersfilm etc.