Flexibel personeel

Wat betekent flexibel personeel?

Flexibel personeel betekent dat je niet direct vast zit aan je personeel. Wij zijn een uitzendbureau, dus het personeel is bij ons in dienst. Dat betekent dat je niets hoeft te verlonen, bij ziekte niets hoeft te betalen en alle risico's bij ons liggen. Wij houden ons aan de wettelijke vereisten en betalen ons personeel volgens het schoonmaak CAO. Deze kan je hier vinden.

Met flexibel personeel zijn deze risico's uitgesloten.

Hieronder lees je alle voordelen over uitzendkrachten. 

Voordelen van uitzendenkrachten

De voordelen van uitzendenkrachten is de ultieme flexibiliteit voor schoonmaakbedrijven en de volledige grip op personeelskosten én risico’s. Zo ben je in Fase A 1,5 jaar vrij van doorbetaling bij ziekte en geldt de regel geen werk = geen loon. Allemaal conform de Uitzend Cao. Superflexibel dus. Bovendien kun je als schoonmaakbedrijf snel opschalen en afschalen wanneer de situatie daarom vraagt. Hoe fijn is dat?!?

Flexibele schoonmaakkrachten

Met uitzendkrachten profiteer jij van flexibele schoonmaakkrachten. Volgens de Uitzend Cao (ABU / NBBU) kan jij als schoonmaakbedrijf 5,5 jaar lang werken met arbeidscontracten van bepaalde tijd. Pas na 5,5 jaar vereist de wet dat je de medewerker, indien jij dat wenst, een vast contract dient aan te bieden. Kortom: flexibel ondernemen met 5,5 jaar lang flexibele schoonmaakkrachten.

Geen loondoorbetaling!

Loondoorbetaling bij ziekte en loondoorbetaling bij geen werk is een doorn in het oog van veel schoonmaakbedrijven. Via uitzenden maak je de eerste 1,5 jaar (78 weken) gebruik van Fase A contracten voor je medewerkers. Dat betekent dat je 1,5 jaar lang géén loondoorbetalingsverplichting hebt bij ziekte en géén loondoorbetalingsverplichting bij geen werk. Kortom: geen werk = geen loon. En dat conform de juiste wetgeving van het Fase systeem van de Uitzend Cao.

Waarom bij ons flexibel schoonmaakpersoneel?

Meer voordelen van uitzenden via ons platform? We zetten ze graag voor je op een rij. Zonder poespas en kraakhelder omdat we vinden dat het zo hoort. Voordelen van uitzenden? Komen ze:

 • Geen gedoe meer met salaris- en personeelsadministratie
  Alle administratieve rompslomp rond arbeidscontracten, cao’s, wet- en regelgeving, salarisuitbetaling, ET-regeling en ga zo maar door breng je onder bij specialisten die het naadje van de kous weten.
 • Enorme vermindering van de administratie
  Alle personeelskosten overzichtelijk op slechts één factuur. Daar wordt ook jouw boekhouder superblij van.
 • Compliant uitzenden: volgens de juiste wet- en regelgeving
  Het arbeidsrecht verandert continu. Denk aan de WAB, wijzigingen in cao’s, periodieke loonstijgingen. Hoe fijn is het dan als je een beroep kan doen op vakbekwame HR Consultants die de klappen van de uitzend-zweep kennen. Stuk voor stuk superhelden met het hart op de juiste plaats. Slimme consultants met kennis van het arbeidsrecht, cao-recht, ET-regeling, inlenersbeloningen, etc waarvan vele schoonmaakbedrijven én uitzendkrachten profiteren. En dat alles tot in de puntjes gefixt volgens de meest recente wetgeving. Van samenwerkingsovereenkomst tot arbeidscontract. Van loonstrook tot ET-uitruil. Met volledige focus op het servicen van klanten en een compliant werkwijze.
 • Goed geregeld voor schoonmaakkrachten
  Niet alleen klanten worden in de watten gelegd. Ook schoonmaakkrachten kunnen vertrouwen op een vaste HR Consultant voor al hun vragen. We zorgen voor SNCU-proof arbeidsdocumentatie. Van arbeidscontract tot loonstrook tot in wel zeven talen. Ook in geval van ziekte staan we de schoonmaakkracht bij. Onze superhelden op de verzuimdesk fixen deze klus. Uiteraard volgens een strak verzuimprotocol maar altijd begripvol en met volledige aandacht.
 • Easy in, easy out, geen wurgcontracten met wazige voorwaarden of vage kosten achteraf. Opstartkosten? No-way. Extra kosten voor het gebruik van ons flex platform? Ook niet. Uitzenden dus zonder gedoe. Transparant en compliant!
 • Uitzend certificeringen en lidmaatschap
  We doen het anders dan de gevestigde orde. Noem ons een tikkeltje eigenwijs. Prima. Maar we doen het wél volgens de juiste wet- en regelgeving. We zijn dan ook lid van de NBBU en beschikken over alle nodige certificaten en gegevens: NEN certificering, SNA verklaring, G-rekening, VCU en Verklaring Betalingsgedrag (WKA gegevens). Al deze documenten zijn te downloaden van onze site. Wel zo prettig voor jou en de inleners. Zaken doen met een transparante en leuke club mensen met kennis van zaken.
 • Arbeidsmigranten & ET-regeling
  We zijn gespecialiseerd in de ET-regeling. Een complexe regeling waarin fiscaliteit en arbeidsrecht samenkomen. Een regeling met voordelen voor zowel de arbeidsmigrant (hoger netto loon) én schoonmaakbedrijf (lagere kostprijs).