Interieur reinigers

Verkrijgbaar in 1ltr, 12 x 1ltr (doos)

Interieurreiniger is een middel dat zeer universeel inzetbaar is op alle waterbestendige oppervlakten. Kan zowel voor natte- als spray reiniging ingezet worden. Speciale additieven zorgen voor een snelle en moeiteloze reiniging van vingertasten etc. van kunststoffen, metalen, gelakt hout en linoleum. Interieurreiniger droogt streeploos op. PH waarde is 8. VIB bladen op aanvraag.

Glas en Interieur Spray is een gebruiksklare reiniger voor het snel en streeploos reinigen van alle wasbare oppervlakken zoals tafels, bureaus, spiegels, separatieglas, alle kunststoffen, chroom etc.

Glas en Interieur Spray verwijdert aangekleefd vuil en vingertasten. Droogt streeploos op. Het product is zuinig in gebruik en ongeparfumeerd, dus ook geschikt voor gebruik in de omgeving van voedingsmiddelen. Glas en Interieur Spray reinigt ook zware aanslag zoals nicotine, roet, vet en atmosferische vervuilingen.

Gebruiksaanwijzing:
Spray het te behandelen oppervlak licht in, zo nodig even laten inwerken en met een schonen interieurdoek of poetspapier afnemen.