Alles over toiletpapier

Wij kunnen alle merken toiletpapier en/of dispensers aanbieden maar wij vinden deze de beste. Waarom vinden wij deze de beste? Je kan elke traditionele toiletpapier rol gebruiken van elk merk. Natuurlijk hebben we ook luxere modellen en andere systemen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Deze Quartz compacte en traditionele toiletrolhouder is geschikt voor 2 toiletrollen. Deze dispenser kan in iedere sanitaire ruimte ingezet worden. Door de tweede rol is er altijd een reserverol voorradig. Tweede rol is alleen te gebruiken als de eerste rol is verbruikt. Geschikt voor alle traditionele merken toiletrollen. Als u de dispenser wil laten monteren vraag dan naar de voorwaarden.

Afmeting 218x330x145mm

Deze duo toiletrolhouder is geschikt voor 2 rollen. Je zit dus nooit zonder toiletpapier. Er passen normale toiletrollen in. De dispenser is semi transparant. Universele sleutel.

Afmeting dispenser: 188x295x173mm

 

Met deze Sanfer Toiletdispenser in RVS-stijl hangt u 2 traditionele toiletrollen netjes en stijlvol aan de muur. Deze betaalbare functionele dispenser combineert design, luxe en efficiëntie. Voor 2 traditionele rollen.

Dit 2 laags toiletpapier is van tissue 100% cellulose en geeft daarom een zeer zacht en comfortabel gevoel. Het toiletpapier heeft een ECO keurmerk.