Vloeronderhoud

Pro Vloerwas Zijdeglans is een halfglanzende slijtvaste vloerwas op water/acrylbasis en geeft een zeer harde, slijtvaste en streeploze beschermlaag die zeer goed bestand is tegen intensief gebruik. Pro Vloerwas Zijdeglans is een soepele harde was, die bijzonder geschikt is voor eventueel onderhoud na behandeling met High-Speed machines tot 2000tpm. Het product is zeer geschikt voor onderhoud van linoleum, rubber, kunststof, marmervloeren etc. PH waarde is 8,5.

Pro Stripper is een niet schuimend reinigingsmiddel voor het snel verwijderen van oude waslagen. Pro Stripper reinigt tevens moeiteloos sterk vervuilde oppervlakten zoals olie, vet, nicotineaanslag, etc. Pro Stripper heeft een niet corrosieve werking, waardoor het risico van corrosie op apparatuur en meubilair nihilo is. PH waarde is 13.

Onze wasverdeler met wasverdeelhoes is een complete wasverdeler systeem voor het eenvoudig aanbrengen van polymeer vloerwassen op diverse vloeren. De wasverdeler is voorzien van een wasverdeelhoes. Met deze wasverdeler verdeelt u de vloerwas ergonomisch over de vloer.

Verkrijgbaar in 1ltr, 12 x 1ltr (doos)

Tapijtreiniger is een laagschuimend synthetisch reinigingsmiddel voor het reinigen van watervast en kleurechte tapijten in combinatie met een sproei-extractie machine. Tapijtreiniger is een professioneel tapijtreinigingsmiddel geschikt voor alle soorten vloerbedekking en tapijten. Tapijtreiniger bevat snelwerkende reinigers voor een snelle en optimale vuilverwijdering. Het bevat tevens een acrylaat hars, die na het reinigen een beschermende 'film' achterlaat. Hierdoor krijgt het vuil minder snel kans om in de vezel te trekken. PH waarde is 11.