Luchtverfrissers

Dit is een krachtige luchtverfrisser. Verdrijft onaangename geuren en laat langdurig een heerlijke geur achter. Effectief tegen een breed scala aan onaangename geuren zoals tabakslucht, urinelucht, etc.. Veel gebruikt voor het toilet. Kan in sproeiflacon gebruikt worden maar ook als toevoeging in bijvoorbeeld mopwater. VIB bladen op aanvraag.

Zeer sterk geconcentreerde luchtverfrisser, een paar druppels met water in een sprayer en u heeft een heerlijke luchtverfrisser.

Nog meer toepassingen zijn:

  1. Paar druppels in vuilnisbak of container
  2. Toevoegen aan schoonmaakproduct voor extra geur
  3. Luchtverfrisser voor in toilet, bijv. paar druppels bij toiletborstel

Pro Micro d'Or is een geurvreter op basis van natuurlijke micro-organismen voor dagelijks gebruik. Pro Micro d'Or verdrijft permanent hinderlijke stank veroorzaakt door urine, omdat de micro-organismen van de geurstoffen afbreken door zich aan de kern van de vervuiling te hechten. Zodoende wordt de vervuiling geheel afgebroken. Pro Micro d'Or reinigt en is tevens voorzien van een prettige, frisse parfumering voor verfrissing van het behandelde object.

Gebruiksaanwijzing
Afhankelijk van de vervuiling 20 tot 40 milliliter per 10 liter water doseren. Bij extreme vervuiling eenmalig een piekdosering gebruiken.

Deze luchtverfrisser heeft een hoge druk waardoor de geuren supersnel door de ruimte verspreid. Dat maakt de kamer fris en fruitig voor de volgende dag.

De verfrissers kunt u gebruiken in elke kamer, ruimte en zelfs in voertuigen. Door de krachtige spuit verwijdert het makkelijk de ongewenste geuren in de ruimte.

Verfrist alle kamers in huis snel en efficient    

Ontworpen om hardnekkige geurtjes te bestrijden    

Geur verrijkt met essentiele olien