Sanitair reinigers

Verkrijgbaar in 1ltr, 12 x 1ltr (doos)

Sanitairreiniger is geschikt voor de dagelijkse reiniging van het gehele toilet inclusief wasruimte, wanden en vloeren. Reinigt doeltreffend, verhoogt de hygiene en geeft een langdurige frisse geur. Kan zonder schade worden toegepast op elk waterbestendig oppervlak. Verwijdert huidvet, aanslag, kalk en zeepresten en reinigt glanzend en streeploos. Is een veilig en mild alkalisch reinigingsmiddel Kan tevens voor reiniging met een sproeiflacon ingezet worden PH waarde is 8 VIB bladen op aanvraag.

Pro WC Reiniger is een lichte ontkalker voor dagelijks onderhoud en heeft een heerlijke frisse dennegeur.

Verkrijgbaar in 1ltr, 12 x 1ltr (doos)

Sanitair Spray is een gebruiksklare hooggeconcentreerde sainitairreiniger. Door de unieke samenstelling van actieve stoffen wordt vuil goed, gemakkelijk en snel verwijderd. Sanitair Spray is 1 product voor multi inzetbaarheid.

Gebruiksaanwijzing:
Spray het te behandelen oppervlak licht in, zo nodig even laten inwerken en met een schonen sanitairdoek of poetspapier afnemen.

 

 

Verkrijgbaar in 750ml of 12 x 750ltr (doos)

Ontkalker is een ingedikt reinigingsmiddel voor periodiek verwijderen van kalkafzetting zodat de helft van de arbeidstijd bespaard wordt. Door de verdikte samenstelling worden werkzame stoffen, vooral op staande oppervlakten maximaal benut om de kalk af te breken. Is ideaal voor het ontkalken van betegelde en glazen wanden van badkamers, tegelwanden, badkuipen, toiletpotten, overig sanitair, zwembaden en sporthallen, autowasstraten etc.. Gebaseerd op fosforzuur. PH waarde is 1 VIB bladen op aanvraag.

Pro Micro d'Or is een geurvreter op basis van natuurlijke micro-organismen voor dagelijks gebruik. Pro Micro d'Or verdrijft permanent hinderlijke stank veroorzaakt door urine, omdat de micro-organismen van de geurstoffen afbreken door zich aan de kern van de vervuiling te hechten. Zodoende wordt de vervuiling geheel afgebroken. Pro Micro d'Or reinigt en is tevens voorzien van een prettige, frisse parfumering voor verfrissing van het behandelde object.

Gebruiksaanwijzing
Afhankelijk van de vervuiling 20 tot 40 milliliter per 10 liter water doseren. Bij extreme vervuiling eenmalig een piekdosering gebruiken.

Super krachtige ontkalker

  • Voor industriële en openbare ruimten.
  • Deze krachtige ontkalker is aanbevolen voor het verwijderen van kalkaanslag en vlekken in toiletten.
  • Een speciale combinatie van surfactanten en hydrochloorzuur
  • Sterk geconcentreerde zure reiniger voor het verwijderen van sterke kalkaanslag.