Alle pearl dispensers

Er zijn meer Pearl dispensers die wij ook kunnen leveren. Deze vinden wij de beste.

De Pearl Handdoekdispenser Multi is geschikt voor Multifold en C-fold gevouwen handdoekjes. De dispenser is semi doorzichtig, snel en makkelijk bij te vullen.  De afmetingen zijn 374x275x106 mm.

Deze duo toiletrolhouder is geschikt voor 2 rollen. Je zit dus nooit zonder toiletpapier. Er passen normale toiletrollen in. De dispenser is semi transparant. Universele sleutel.

Afmeting dispenser: 188x295x173mm

 

Heeft een inhoud van 1000 ml. Iedere navulling is inclusief nieuw doseersysteem, het is eenvoudig bij te vullen door middel van een drukknop. Afmeting 270x125x118 mm.

Deze Pearl White Zeepdispenser Bag-In-Box heeft een eenvoudig drukknop doseermechanisme. De Pearl Line staat voor hoogwaardige betaalbare kwaliteit en dat met de uitstraling van een parel! De complete lijn is verkrijgbaar in de kleuren: Pearl White en Pearl Black. Aan u de keuze of u kiest voor chique zwart of fris wit! Deze Pearl Line is Euro Products unieke eigen dispenserlijn, met een tijdloos design en past in elk interieur. Pearl White Zeepdispenser kunststof. Semi transparant.

 

Dit Pearl Luchtverfrisser systeem is inclusief batterijen. Digitaal programmeerbare luchtverfrisser met doeltreffende geurcontrole. Op een constante en doorlopende wijze wordt gedurende 30/60 dagen een parfum vrijgelaten en neutraliseert onaangename geurtjes. Levensduur batterijen 18 maanden, 2 x type C; Afmeting 170x80x60 mm